-
Termofor z pestek wiśni Akuku zimny ciepły kompres na kolkę bóle żółty
Termofor z pestek wiśni Akuku zimny ciepły kompres na kolkę bóle żółty
- kolor: żółty
- wykonany z odpowiednio dobranych i osuszonych pestek wiśni
- w 100% bezpieczny i przyjazny dla dziecka
- nie zawiera płynów które mogą się rozlać
- po podgrzaniu utrzymuje temperaturę do 1 godziny
- naturalnie oddaje ciepło
- kształt idealnie pasuje do małych brzuszków
- zdejmowany pokrowiec, który można prać ręcznie lub w pralce w temp 30°
- wymiary: 130 x 160 x 20 mm
Zastosowanie na gorąco:
- bóle kręgosłupa, mięśni, stawów, brzucha, macicy, menstruacyjne
- rozgrzewanie piersi u matek karmiących
Zastosowanie na zimno:
- ugryzienia owadów, gorączka, siniaki, guzy, migrena
- zwichnięcia i stłuczenia, lekkie poparzenia
Jak podgrzewać:
- termofor umieścić w kuchence mikrofalowej (600 W / około 90 sekund) lub piekarniku (130 °/ około 10 min.)
- po nagrzaniu się termoforu wymieszaj pestki i sprawdź temperaturę na nadgarstku
Jak schładzać:
- włożyć termofor do zamrażalnika na około 60 min lub do lodówki na około 2 godziny
- pamiętaj aby zabezpieczyć go przed kontaktem z żywnością
Kolor:
odcienie szarości i srebra
Wiek dziecka:
0 +
Termofor z pestek wiśni Akuku zimny ciepły kompres na kolkę bóle żółty
Termofor z pestek wiśni Akuku zimny ciepły kompres na kolkę bóle żółty
- kolor: żółty
- wykonany z odpowiednio dobranych i osuszonych pestek wiśni
- w 100% bezpieczny i przyjazny dla dziecka
- nie zawiera płynów które mogą się rozlać
- po podgrzaniu utrzymuje temperaturę do 1 godziny
- naturalnie oddaje ciepło
- kształt idealnie pasuje do małych brzuszków
- zdejmowany pokrowiec, który można prać ręcznie lub w pralce w temp 30°
- wymiary: 130 x 160 x 20 mm
Zastosowanie na gorąco:
- bóle kręgosłupa, mięśni, stawów, brzucha, macicy, menstruacyjne
- rozgrzewanie piersi u matek karmiących
Zastosowanie na zimno:
- ugryzienia owadów, gorączka, siniaki, guzy, migrena
- zwichnięcia i stłuczenia, lekkie poparzenia
Jak podgrzewać:
- termofor umieścić w kuchence mikrofalowej (600 W / około 90 sekund) lub piekarniku (130 °/ około 10 min.)
- po nagrzaniu się termoforu wymieszaj pestki i sprawdź temperaturę na nadgarstku
Jak schładzać:
- włożyć termofor do zamrażalnika na około 60 min lub do lodówki na około 2 godziny
- pamiętaj aby zabezpieczyć go przed kontaktem z żywnością